Байчев бе гост на срещата на офицерите от 3-та зенитно-ракетна бригада

...
Байчев бе гост на срещата на офицерите от 3-та зенитно-ракетна бригада
Коментари Харесай

Командири на Румен Радев с подкрепа за Тодор Байчев, кандидат-депутат от БСП-Обединена левица

Байчев бе посетител на срещата на офицерите от 3-та зенитно-ракетна бригада

Кандидат-депутатът от листата на „ Българска социалистическа партия Обединена левица “ получи сериозна поддръжка на днешната среща на офицерите от 3-та зенитно-ракетна бригада, която се организира в Карнобат.

Байчев бе формален посетител и участва по покана на майор Диян Русев.

Твърдо зад кандидатурата му застана последният командващ Трета зенитна-ракетна бригада полк. Танюш Желязков, който е бил старши офицер на настоящия президент по време на службата му в Равнец.

Подполковник Георги Георгиев, директен началник на Румен Радев, също изрази поддръжката си за втория в листата на „ БСП-Обединена левица “.

Тодор Байчев към този момент е стартира мощната си преференциална акция с упоритостта да стане част от 51-ото Народно събрание.

Докато бе народен представител, а след това и парламентарен секретар на Министерството на земеделието, той сподели, че знае по какъв начин да взема решение проблемите на гласоподавателите си и неслучайно постоянно получава сериозна преференциална поддръжка.
 Тодор Байчев с подполковник Георги Георгиев, директен пълководец на Румен Радев. Той е индивидът, който е учил настоящия президент да лети на МИГ  Вляво на фотографията е майор Диян Русев, уредник на срещата
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР